2024-09-30 217 views
睇社交平台關注組,見到有好多人力推火炭呢間冰室,趁住今日放假,一於過嚟試試! 地下有一個大大綠色嘅招牌見到:友飯食,好搶眼,地點容易搵,上到去見到勁多人😱 好彩佢哋個位置都好闊落,唔會同人坐得好迫。 我哋一行三人坐咗卡位,叫咗三樣嘢食,必選強烈推介:香辣雞煲。幾十蚊就有交易,原先以為個份量應該好細,點知原來有海量咁多嘅雞件,仲要全部都係我鍾意食嘅雞髀位😍 最最最欣賞係佢哋個秘製醬汁,有少少辣,但係好惹味,我哋另外再嗌多幾碗白飯,全部清晒😆👍另外都叫咗炸子雞,個皮好脆,充滿着油光,熱辣辣! 最欣賞嘅係佢個雞肉仍然可以保持到嫩滑度👍 大食嘅我哋再叫多個西多士😆😆😆 配埋可樂,好大塊牛油,份量大,糖漿就另外自己加,鍾意加幾多都得。 總體黎講,呢一間真係好抵食,環境好,食物真心高質,必推介香辣雞煲😆👍