呢間喺登打士街嘅泰式飲品,真係太有特色啦,令到我爭啲中伏啊!🤪⁣⁣⁣⁣⁣香茅多 泰空之夜 [好飲度:3/10] ($28)⁣⁣⁣⁣伏來了。😖 好方面睇,杯嘢睇落幾靚嘅,可以打卡。🤩 但係要飲就不了,其實我飲咗成杯,我都飲唔出嚟嗰啲係咩糖漿嚟㗎。😱 最後睇返英文menu,先知原來係藍莓嚟㗎喎。😨 我就懷疑佢就落得唔夠多糖漿嘞。😤 公道講句,我見到佢真係直接由成個勝獅玻璃樽倒啲梳打水出嚟,都幾揼本😌 不過整體,我覺得啲糖漿呢就唔襯個梳打水呀⁣⁣嘞。😐⁣⁣⁣⁣⁣鍾意飲泰國嘢嘅朋友先試下啦, 佢個定價高之餘都幾細杯。😅⁣

香茅多 [好飲度:6/10] ($29) ⁣⁣⁣⁣
其實呢個,我諗都算係menu入面睇落最少伏嘅產品。😇 咁的確,佢個香茅個糖漿呢,係幾有香茅嘅香味,而且個甜味好獨特,溝落個益力多度其實都幾夾。😛 但係個益力多真係溝到好稀,溶少少冰就開始無味,幾難收貨⁣⁣⁣。😣⁣
香茅多

泰空之夜 [好飲度:3/10] ($28)⁣⁣⁣⁣
泰空之夜

鍾意飲泰國嘢嘅朋友先試下啦, 佢個定價高之餘都幾細杯。😅⁣