2017-12-28
之前都知道呢間cafe既存在,咁啱見到Facebook又有介紹,就立即約埋朋友一齊去試下。因為有係Openrice book位,所以去到就可以立即入去。平日都唔算多人,就算無book位都一樣有位唔需要等位。食物唔算多選擇,不過見到d意粉都幾吸引幾啱口味。另外每日都會有唔同既廚師推介,當日廚師推介就係明太子三文魚意粉。聽到個名都覺得好吸引,所以就叫左呢個意粉黎食。頭盤 - 沙律 平時唔多鍾意食沙律既我都覺得唔錯意粉 - 個人黎講比較鍾意食硬少少既意粉 所以好啱我食 味道亦都唔錯廚師推介 - 好味!職員無介紹錯 2碟意粉2個人share食啱啱好 每樣都可以試d富士山 - 賣相已經夠吸引!甜度由自己調配 個人覺得落多dd會有味道多d另外,職員亦都好貼心。因為個日比較大風有d凍,我地坐近門口位會比較大風d。當職員知道之後,佢立即幫我地調配坐位同關掉門口。呢樣值得加分!
食物唔算多選擇,不過見到d意粉都幾吸引幾啱口味。另外每日都會有唔同既廚師推介,當日廚師推介就係明太子三文魚意粉。聽到個名都覺得好吸引,所以就叫左呢個意粉黎食。 頭盤 - 沙律 平時唔多鍾意食沙律既我都覺得唔錯