『香港舊式餅鋪值得被記住的味道』☘︎ 𝐻𝑎𝑝𝑝𝑦 𝐶𝑎𝑘𝑒 𝑆ℎ𝑜𝑝, 𝑊𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑎𝑖⠀⠀ ꧁奶油筒꧂⠀⠀誰 知 道 這 種 傳 統 又 邪 惡 的 奶 油 筒 呢⠀酥 脆 的 酥 皮 成 了 筒 狀⠀裡 面 唧 滿 了 鹹 鹹 甜 甜 的 「 奶 油 」⠀真 的 好 好 吃 !( ˘ ³˘)♥︎⠀⠀第 一 次 吃 的 時 候⠀我 一 個 人 輕 鬆 解 決 了 一 整 個⠀之 後 才 有 人 告 訴 我⠀原 來 裡 面 蓬 鬆 又 香 氣 十 足 的⠀是 打 發 了 的 牛 油⠀而 不 是 奶 油 (;´༎ຶٹ༎ຶ`)⠀⠀除了奶油筒,⠀個人也很推蝴蝶酥和咖哩牛肉酥!⠀大家偶爾想吃傳統香港包點點心的話,⠀不妨幫襯一下這些小店呢。⠀⠀𝖶𝗁𝗈 𝖺𝗅𝗌𝗈 𝗅𝗈𝗏𝖾 𝗍𝗁𝖾𝗌𝖾 𝗅𝗂𝗍𝗍𝗅𝖾 𝖼𝗎𝗍𝖾 𝖼𝗈𝗇𝖾 𝗌𝗁𝖺𝗉𝖾𝖽 𝗉𝖺𝗌𝗍𝗋𝗒 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝖻𝗎𝗍𝗍𝖾𝗋𝖼𝗋𝖾𝖺𝗆 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾?⠀𝖲𝗈 𝖾𝗏𝗂𝗅, 𝗒𝖾𝗍 𝗌𝗈 𝗒𝗎𝗆𝗆𝗆𝗆𝗆𝗆𝗒!⠀⠀𝖦𝗈 𝗀𝗋𝖺𝖻 𝗈𝗇𝖾 𝗂𝗇 𝖧𝖺𝗉𝗉𝗒 𝖢𝖺𝗄𝖾 𝖲𝗁𝗈𝗉 𝗂𝗇 𝖶𝖺𝗇𝖼𝗁𝖺𝗂 𝗂𝖿 𝗒𝗈𝗎 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝗍𝗋𝗂𝖾𝖽 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗍𝗋

꧁奶油筒꧂⠀

是 打 發 了 的 牛 油⠀
而 不 是 奶 油 (;´༎ຶٹ༎ຶ`)⠀

除了奶油筒,⠀
個人也很推蝴蝶酥和咖哩牛肉酥!⠀
大家偶爾想吃傳統香港包點點心的話,⠀
不妨幫襯一下這些小店呢。⠀

𝖲𝗈 𝖾𝗏𝗂𝗅, 𝗒𝖾𝗍 𝗌𝗈 𝗒𝗎𝗆𝗆𝗆𝗆𝗆𝗆𝗒!⠀

𝖦𝗈 𝗀𝗋𝖺𝖻 𝗈𝗇𝖾 𝗂𝗇 𝖧𝖺𝗉𝗉𝗒 𝖢𝖺𝗄𝖾 𝖲𝗁𝗈𝗉 𝗂𝗇 𝖶𝖺𝗇𝖼𝗁𝖺𝗂 𝗂𝖿 𝗒𝗈𝗎 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝗍𝗋𝗂𝖾𝖽 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗍𝗂𝗈𝗇𝖺𝗅 𝖧𝖪-𝗌𝗍𝗒𝗅𝖾 𝗉𝖺𝗌𝗍𝗋𝗒!!
𝖶𝗈𝗋𝗍𝗁 𝗍𝗁𝖾 𝖼𝖺𝗅𝗈𝗋𝗂𝖾𝗌 𝖿𝗈𝗋 𝗍𝗋𝗒𝗂𝗇𝗀 𝗂𝗍!⠀

𝖸𝗈𝗎 𝖼𝖺𝗇 𝖺𝗅𝗌𝗈 𝗀𝖾𝗍 𝗈𝗍𝗁𝖾𝗋𝗌 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗍𝗂𝗈𝗇𝖺𝗅 𝖻𝖺𝗄𝖾𝖽 𝗀𝗈𝗈𝖽𝗂𝖾𝗌 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝗍𝗁𝖾 𝖻𝖺𝗄𝖾𝗋𝗒! 𝖲𝖼𝗋𝗈𝗅𝗅 𝗅𝖾𝖿𝗍 𝗍𝗈 𝗌𝖾𝖾 𝗆𝗈𝗋𝖾!! 𝖨 𝗉𝖾𝗋𝗌𝗈𝗇𝖺𝗅𝗅𝗒 𝖺𝗅𝗌𝗈 𝗋𝖾𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾𝗇𝖽 𝗍𝗁𝖾 𝖯𝖺𝗅𝗆𝗂𝖾𝗋 𝖺𝗇𝖽 𝗍𝗁𝖾 𝖢𝗎𝗋𝗋𝗒 𝖯𝗎𝖿𝖿!!⠀

——————————————————————⠀
・Address:⠀
G/F, No. 106 Queen's Road East, Wan Chai⠀
・ Opening Hours:⠀
Monday to Sunday 06:00 to 20:00⠀
——————————————————————⠀