2022-10-02
有聽過人講黃埔紅磡呢區好多美食,今次經過試試呢一間午餐時候排長龍既餐廳。可能我自己一個人食,所以好快被安排到位置,即使我食完撳左一陣電話🙈,都冇被即刻趕走。佢有咖喱飯(可以+$14轉蛋包飯,甚至可以+$19轉黑松露蛋包飯),咖喱仲可以選擇甘口/辛口👍🏻仲有烏冬&焗飯,午餐免費配特色熱飲,+$2轉凍飲。門司港 燒咖喱芝士牛肉飯 ($65) + 香桃乳酸下單後,3分鐘飲品就到了,再等多5分鐘左右,焗飯就到了,焗飯速度尼講都幾快👍🏻香桃乳酸🍹顏色睇落還可以啦,飲落唔會太甜,味道正常以送既尼講可以接受第一眼睇焗飯,芝士好夠🤤而且唔會太漏。飯底用日本米,而且多咖哩汁,選擇了甘口唔辣👍🏻而肥牛份量比正常預計多,成個夾埋好易入口好味見到隔籬枱既蛋包飯,份量好多,而且蛋好似好滑,下次尼試試回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️消費指數: 💰(人均消費$67)環境質素: ☘️☘️☘️☘️同類餐廳 #cocofood_日本菜同區餐廳 #cocofood黃埔
門司港 燒咖喱芝士牛肉飯 + 香桃乳酸
。門司港 燒咖喱芝士牛肉飯 ($65) + 香桃乳酸
見到隔籬枱既蛋包飯,份量好多,而且蛋好似好滑,下次尼試試
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
消費指數: 💰(人均消費$67)
環境質素: ☘️☘️☘️☘️
同類餐廳 #cocofood_日本菜