2023-05-26
依間海南雞都好出名,之前新開嘅時候,2點幾3點就已經賣晒,紅磡分店更是成日排長龍,所以今次咁啱經過見到冇人排隊就入去試吓,雖然冇人排隊,但其實入面都坐滿晒人,而且位置不大,坐得會比較迫夾招牌去骨泰式海南雞飯(油飯)$66推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟海南雞食落都好滑身,一啲都唔柴,而味道方面就算唔點醬一齊食也好夠味,不過配醬食就係另一種風味;另外他們的油飯味道偏淡,而且沒有香味,感覺除咗顏色之外和普通白飯沒什麼特別分别,但整體來講都好食海南雞椰香喇沙 $76 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟喇沙湯底都幾濃,配料都好多,不過配海南雞一齊食,有少少蓋過海南雞的味道,唔知係咪錯覺,喇沙海南雞的份量會多少少(味道是一樣的)但都係建議食海南雞都係配飯食椒鹽栗米 追加$10(兩件)推薦指數🗯️:🌟🌟見佢平平哋,諗住試吓咩味,一上枱⋯⋯嗯,係我哋對佢有所期待,雖然食落都唔錯,就係燒粟米,表面再加咗椒鹽,但係我一開始以為會更加特別😂是我期待太大整體來講,食物質素不錯的,經過冇人排隊可以一試,但又未止真係好值得排一個鐘🤔以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒
招牌去骨泰式海南雞飯(油飯)$66
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟