喺中環翻工嘅朋友要留意啦!呢間位於利源西街嘅餃子黃店係最近嘅人氣小店💛 次次路過都見到坐滿座架🤣餃子+主食+小碟 ($68)雖然店舖面積唔算好大!但種類都唔少架~ 小編今次就叫咗個$68 set再另加咗啲野🥰🌟 蒜芯豬肉餃餃子煎得好香脆,食落蒜味香濃肉餡juicy🥟🌟 大阪餃子燒(另加$9)唔知大家有無掛住日本呢🇯🇵大阪燒就食得多,呢個扮大阪燒嘅餃子真係好趣致,呢個🌟 鰹魚昆布湯米線個碗係貓貓圖案好得意🐱昆布湯可以揀辣度,小編就揀左”垃圾辣”,個人都覺得都幾辣🌶唔食得辣嘅要留意啦~🌟 炸花枝丸 味道正常 好香口,面頭仲甜甜地。🌟 餃子雞翼 (另加$24)雞翼裡面䖆左啲豬肉,咬落香脆多汁,作為小食一流呀~味道:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

餃子+主食+小碟 ($68)

🌟 蒜芯豬肉餃
餃子煎得好香脆,食落蒜味香濃肉餡juicy🥟

🌟 大阪餃子燒(另加$9)

🌟 鰹魚昆布湯米線

🌟 炸花枝丸
味道正常 好香口,面頭仲甜甜地。

🌟 餃子雞翼 (另加$24)
雞翼裡面䖆左啲豬肉,咬落香脆多汁,作為小食一流呀~

味道:🌕🌕🌕🌕🌑
環境:🌕🌕🌕🌗🌑