5 day(s) ago
本身諗住去支持下男色經濟圈,講到又韓國又男模又盛😌Okay!認証完啲仔係OK😛人又幾nice💓賣得美色,本身唔預啲野好食🫣原來啲男色都係豉油黎,食物先係主菜😆見foodie 們多數都係推夜晚Dinner menu,但係樣樣都大大碟,年記大,真心搞唔掂咁多肉🙌🏼 同事提議去試Lunch Set,價錢唔貴 $88有交易🤝坐低就俾咗支 支裝礦泉水我哋,我(???) 差啲以為要另外收錢,原來係唔洗收錢😱咁佛心既咩,從來未試過喺餐廳收到支裝礦泉水😶🌫️小菜唔係用好美輪美奐嘅碟仔,反而好直男癌咁用白色碗裝起就上枱,佢啲小菜除咗普通泡菜,仲有麻香魚仔、洋蔥香腸、蒜子鵪鶉蛋🙀淨係呢三樣小菜已經會無限返兜🥸小菜平時邊鬼度有腸仔鵪鶉蛋你食!佛心位置2 :小菜Lunch 仲要比refill🤯佛心位置3 :老實講佢嘅餐湯唔夠熱,不過未見過餐湯都可以有咁多魚糕🍲隨手夾都有一大咋😱佛心位置4 :主菜個飯,有溫泉蛋、有紫菜、有蔥,仲有巨多五花腩😬oh my god!下次要叫少飯,95掂🥸唔知呢條街係咪好平租?點解可以咁多佛心位 仲$100有找,啲野食同仔都咁高質,真心可以試吓去多幾次🫣|Lunch Set| ✦ P
Pork Belly POT RICE
佛心位置2 :小菜Lunch 仲要比refill🤯