2021-10-27
想可愛飲3D咖啡拉花又得!想正經飲下酒亦得!餐廳融合Cafe+酒吧元素,裝修除佐好多掛畫,亦有好多marvel figure🤩 有一邊櫃全部都擺滿酒,比客人隨意挑選,而且價錢相宜👍🏻 2個人幾個朋友黎傾下計開返枝飲下岩晒🍷✦ 西班牙海鮮薄餅 $158✦ 芝士牛肉醬千層麵 $158Pizzq係薄脆批☺️ 又唔洗怕硬掘掘既批邊,醬料同餡料都好夠!餐廳意粉好吸引,由其是黑松露香氣十足,但今次想試下相對少食既千層麵🥰 熱辣辣好吸引,鋪上芝士焗,另外側邊仲有薯蓉,細細碟但好夠飽!❤️✦ 𝐿𝑖𝑚𝑒 𝑆𝑜𝑑𝑎 $36✦ 3D焦糖泡沫鮮奶 $70 (可選貓仔/狗仔/熊仔/咖啡師隨機製作)諗住想有啲驚喜所以我揀佐隨機🤣 出到黎係miffy啊,連背脊都係兔仔身好細緻😜 睇相仲有布甸狗,玉桂狗,三眼仔,柴犬等等,有興趣記得黎嗌返杯打下卡📸 而且有non-coffee選擇,今次揀佐熱焦糖鮮奶,成個感覺好放鬆☺️
✦ 西班牙海鮮薄餅 $158
✦ 芝士牛肉醬千層麵 $158
✦ 𝐿𝑖𝑚𝑒 𝑆𝑜𝑑𝑎 $36
✦ 3D焦糖泡沫鮮奶 $70
(可選貓仔/狗仔/熊仔/咖啡師隨機製作)