早幾個月前食過Revtime中環分店!整體非常高水準✨搞到我成日都心思思想再去回訪💗近日發現原來上環都有分店🫶🏼今次一於試下呢間分店既水準💛Cafe位於上環新紀元廣場,一上扶手電梯就見到,好易搵🥰裡面環境寬敞舒適,牆上有各式各樣既壁畫,充滿藝術色彩🎨另外,好欣賞呢度採光度十足☀️放假黎呢度嘆下咖啡、食個brunch都幾悠閒寫意😆❥ 傅統英式早餐 $148對我黎講食ADB最緊要有薯餅‼️🥳呢度既薯餅好香口鬆化,外層脆卜卜😋另外仲有炒蛋、漢堡扒、司華力腸、蕃茄、煙三文魚、沙律菜、煙肉同包,豐富又飽肚🥰兩個share食岩岩好🫶🏼❥ 松露薯條(松露醬)$88超邪惡!有滿滿既黑松露醬🤤薯條熱辣辣,好香脆🍟一食就停唔到口😂❥ 傅統法式多士 $68即叫即製,好香口~多士幾厚身,外層香脆,倒上滿滿既糖漿,連埋多士一齊食,甜而不漏😋🍬❥ Cappuccino $42咖啡味香濃,口感順滑!大大杯,飲完即刻精神一振!🤩❥ 花落 (櫻花/荔枝)$68散發住淡淡櫻花味同荔枝味既mocktails🌸味道清甜,氣泡感十足✨好岩女仔飲💗
早幾個月前食過Revtime中環分店!
整體非常高水準✨搞到我成日都心思思想再去回訪💗
近日發現原來上環都有分店🫶🏼今次一於試下呢間分店既水準💛

Cafe位於上環新紀元廣場,一上扶手電梯就見到,好易搵🥰
裡面環境寬敞舒適,牆上有各式各樣既壁畫,充滿藝術色彩🎨

❥ 傅統英式早餐 $148
對我黎講食ADB最緊要有薯餅‼️🥳
呢度既薯餅好香口鬆化,外層脆卜卜😋
兩個share食岩岩好🫶🏼

❥ 松露薯條(松露醬)$88
超邪惡!有滿滿既黑松露醬🤤
薯條熱辣辣,好香脆🍟
一食就停唔到口😂

❥ 傅統法式多士 $68
即叫即製,好香口~

❥ Cappuccino $42
咖啡味香濃,口感順滑!
大大杯,飲完即刻精神一振!🤩

❥ 花落 (櫻花/荔枝)$68
散發住淡淡櫻花味同荔枝味既mocktails🌸
味道清甜,氣泡感十足✨
好岩女仔飲💗
2022-09-10