只要唔係帶飯嘅日子,我都會好積極搵小店支持。步驟係有一個apps,有三個google maps等support先揀到一間啱嘅小店。(謝謝製作嘅各位)行到黎呢邊,有間小小嘅咖啡店,賣嘅食物有bagel同salad。真正coffee meets bagel,兩者組成簡單嘅lunch set。價錢絕對唔貴,而且份量亦剛剛好。亦有非咖啡飲品可以選擇。很喜歡小店嘅裝飾,加入個人風格及喜好,可以更加「貼地」,有多啲話題同客人交談。兩人打理,一個係食物,一個係咖啡。相信店主係好鍾意slamdunk,有一排嘅漫畫仲有小插畫。木系嘅裝飾亦好溫和,好舒服。Chicken Bagel,黎到暖暖地,雞係凍啲,入口係一種好特別嘅口感,芥末醬味亦十分出,有啲提神嘅感覺。肥威(無錯又係flat white),放左一陣都未有泡,幾好。呷一啖又返返黎,好香口,好舒服,芥末帶來嘅刺激又中和番。
只要唔係帶飯嘅日子,我都會好積極搵小店支持。

亦有非咖啡飲品可以選擇。

兩人打理,一個係食物,一個係咖啡。