2023-04-22 144 views
【龍蝦🦞火鍋放題|阿爺八鮮鍋】打邊爐往往會有意想不到嘅事情發生,呢晚我哋食得好開心😁 餐廳新裝修,店員好好禮貌,勁Nice!頭盤有剌身杯杯、之後就有龍蝦、雞煲、飲湯、再邊…….食咗咩🦞刺身杯海膽、吞拿魚魚蓉、三文魚籽,幾開胃嘅頭盤。🦞任食龍蝦無睇錯,係任食,仲有椒鹽同芝士焗兩款口味,我哋點咗椒鹽,勁惹味。可以點埋芝士龍蝦的,但我哋要留肚食雞煲呀!🦞芝士雞煲雞件入味、芝士拉出絲來!開心就好了!🦞茶壺🫖老火湯用蠟燭輕輕保暖,湯料好足,超級鮮味!🦞蕃茄湯底火鍋海鮮拼盤:龍蝦、膏蟹、鮮鮑、蝦、鮮帶子。海鮮與蕃茄湯底好夾,鮮味迫晒出嚟!仲有好多食材任叫,不過我哋食完海鮮都堅係食唔落,最後點咗安格斯牛,💪🏻🦞甜品、飲品飲品選擇都算多。臨走食一份甜品,滿足晒!*不定期會更換優惠菜式,今次係任食龍蝦,下次可能會係其他,密切留意👀*要訂位,walkin未必入到
【龍蝦🦞火鍋放題|阿爺八鮮鍋】

頭盤有剌身杯杯、之後就有龍蝦、雞煲、飲湯、再邊…….

食咗咩
🦞刺身
海膽、吞拿魚魚蓉、三文魚籽,幾開胃嘅頭盤。

🦞任食龍蝦

🦞芝士雞煲
雞件入味、芝士拉出絲來!開心就好了!

🦞茶壺🫖老火湯
用蠟燭輕輕保暖,湯料好足,超級鮮味!

🦞蕃茄湯底火鍋
海鮮拼盤:龍蝦、膏蟹、鮮鮑、蝦、鮮帶子。
海鮮與蕃茄湯底好夾,鮮味迫晒出嚟!

🦞甜品、飲品
飲品選擇都算多。
臨走食一份甜品,滿足晒!

*要訂位,walkin未必入到
2023-04-21
$500 (Dinner)