2024-06-16
【凍肉舖做埋韓式外賣❓足料紫菜包飯 炸醬麵】推薦指數: 🌕🌕🌕🌖🌑*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*🍱 HK #銅鑼灣 - 生生市場 𝗥𝗮𝘄 𝗠𝗮𝗿𝘁二訪呢間鵝頸橋嘅韓式外賣🥡 雖然係凍肉舖,但外賣好味又衛生👍🏻 推薦紫菜包飯,用薄膠膜包裝,有陣時會買定放入雪櫃當晚餐🍲 另外有炸雞、炸醬麵、炒粉絲、午餐盒便當、韓式配菜🥢【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】◐ 韓式雜菜炒粉絲午餐盒 $73|8/10 🌟碳水炸彈 💥 午餐盒套餐配料好多:泡菜、菠菜、魚仔、醬油魚餅、紫菜煎蛋捲🍳 炒粉絲份量多,可惜係凍T^T 便當附送味噌湯,食材好豐富◐ 吞拿魚紫菜飯捲 $53|8/10 🌟趕時間食紫菜飯捲真係好方便,營養均衡又飽肚!比預期大份,共12件,加上外賣用膠膜密封包裝,好方便買定得閒先食(我放入雪櫃當夜晚lol)✌🏻◐ 辣豬肉紫菜飯捲 $50|7/10 辣豬肉唔會太辣,但豬肉份量都多,包咗黃蘿蔔、紅蘿蔔絲、青瓜絲🥒 ◐ 炸醬麵 $62|7.5/10 醬同麵分開裝,炸醬汁份量多,一定夠撈麵!鍾意佢粗拉麵嘅口感,不過肉粒食落唔多◐ 提子汁 $7◐ 梨汁 $7*・゜
推薦指數: 🌕🌕🌕🌖🌑
◐ 辣豬肉紫菜飯捲 $50|7/10
◐ 炸醬麵 $62|7.5/10
◐ 提子汁 $7
◐ 梨汁 $7
*・゜゚・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
生生市場 𝗥𝗮𝘄 𝗠𝗮𝗿𝘁
🥢 @rawmarthk
🚶 銅鑼灣站A出口,步行約5分鐘
📍 灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖
📍 元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖
🏷️
地區:#laymao_銅鑼灣 #laymao_元朗
分類:#laymao_韓式
*・・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*