📍評分:9/10~~~⏩ 姊妹生日,搵間環境舒服少少嘅餐廳食生日飯啦🤗餐廳係位於厚福街 H8 12樓 地點好方便📍果然無黎錯 食物質素好好 環境好chill 張凳亦坐得好舒服☺️ 同朋友坐喺度傾咗好耐計都冇腰酸骨痛🦴 店員嘅服務態度都好有禮貌👍🏻~~~💟虎尾蝦蟹肉釀椎茸菇  一咬落去個菇勁多汁,淡淡蟹肉同蝦肉超級正😈!另外底下有啲蕃茄汁,點埋一齊食勁夾!💟 黑松露野菌忌廉湯呢個湯真係勁好飲!勁足料!打碎晒啲菇再同黑松露、忌廉煮埋一齊,飲嘅每一啖都食到好多菇😍口感好豐富!十級推介~💟 醃製金槍魚及帶子配芒果莎莎醬 本來唔鍾意食生既吞拿魚,我姊妹好鍾意食,所以都嗌咗嚟試一試!呢個係餐廳特別醃製咗嘅吞拿魚,比較重口味啲,連我食咗都覺得正👍🏻 側邊有個芒果莎莎醬,酸酸甜甜好開胃🤤好出色💟 法式普羅旺斯寶雲酥羊鞍架配燒肉汁 呢個羊架有驚喜!!本來我都好驚個羊架會好蘇,點知一食,勁香羊味。而且個肉質好豐富,一啲都唔霉。配埋佢隔離個燒肉汁,即刻勁快掃晒成碟野😆😆💟 香煎嫩滑比目魚配檸檬刁草忌廉汁 好欣賞呢間餐廳嘅擺盤真係好靚,好有心機。食完咁多濃味嘅嘢,食返啲清淡啲。比目魚入口非常嫩滑,點埋個檸檬忌廉
📍評分:9/10
~~~
~~~
💟虎尾蝦蟹肉釀椎茸菇
💟 黑松露野菌忌廉湯
💟 醃製金槍魚及帶子配芒果莎莎醬
💟 法式普羅旺斯寶雲酥羊鞍架配燒肉汁
💟 香煎嫩滑比目魚配檸檬刁草忌廉汁
好欣賞呢間餐廳嘅擺盤真係好靚,好有心機。食完咁多濃味嘅嘢,食返啲清淡啲。比目魚入口非常嫩滑,點埋個檸檬忌廉汁將個味道提升到另外一個層次。