2019-04-06
依家啲雞蛋仔越來越多味道選擇😂 有啲直頭你意想不到嘅味道佢都有出👍🏽就好似呢一家咁,就有埋羅宋湯、肉鬆味⋯⋯😳不過我比較保守,都係揀番啲冇咁特別嘅味道。🤫全部都係即叫即整,所以要耐心等待啊⌛️✅ 伯爵茶雞蛋仔:Earl Grey 係計抹茶之後港女另一最愛,$25質素有保證!外層香口內裏軟綿綿,main point 係Earl Grey 味好出!食得非常過癮🤗除此之外佢哋仲有疏乎厘同埋其他飲品供應而且店舖亦有少量嘅位可以比客人坐低飲番杯,食甜品☺️ 雖然唔坐得耐但係都算幾寫意—————————— 食物質素:7.5/10 環境衛生:7/10舒適度:6/10 服務:6/10性價比:7/10 總評分:6.7/10—————————— #foodblogger #foodlover #foodie #hkfoodie #相機食先 #九龍灣
全部都係即叫即整,所以要耐心等待啊⌛️
除此之外佢哋仲有疏乎厘同埋其他飲品供應
——————————