2024-05-07 202 views
💡【大熱的麵包店】 呢間近期好多人講,已經有好多分店,麵包有好多種選擇,而且味道都多元化,價錢都好親民。🫓麻糬曲奇呢個CP值勁高,一盒有5個,麻糬好煙韌,麵包超鬆軟,味道亦好濃郁,當然要試下人氣的開心果味,入面會有點粒粒,有咬口。🫓糯米糍新口味有開心果、榛子脆脆、草莓脆脆。糯米糍口感柔軟而有嚼勁,加埋不同餡料,配搭得好夾。🫓隕石髒髒包面頭鋪滿晒朱古力醬和朱古力波波碎,味道估唔到咁香濃,同埋夠曬大個,並唔係空氣包包。🫓帝王新口味蛋捲有三款口味,宇治抹茶、阿華田及香濃咖啡,我就揀咗咖啡,一打開已經聞到好香咖啡味,食落仲好鬆脆。🫓雜錦曲奇禮盒一盒有9款不同口味的曲奇🍪,好鬆軟,淡淡滋味 ,其中朱古力、開心果、茶味等等,總有一款岩你好味🤣🍵拿鐵咖啡啡味濃郁,飲落仲好順滑,值得一試。
💡【大熱的麵包店】

🫓麻糬曲奇

🫓糯米糍

🫓隕石髒髒包

🫓帝王新口味蛋捲

🫓雜錦曲奇禮盒

🍵拿鐵咖啡
啡味濃郁,飲落仲好順滑,值得一試。