呢間除咗係糧尾之選之外~佢嘅質素‼️性價比‼️絕對係值得encore再encore‼️$36起就可以食到牛肉丼🐮仲可以俾多$3 - $26,加到芝士/咖喱/溫泉蛋/豬軟骨/帆立貝/鰻魚唔食牛都可以揀 雞肉/豚肉,或者鯖魚㗎😉豐儉由人,任君選擇 我哋就揀咗<<炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼>>($46)同埋<<鰻魚豬軟骨丼>>($62)兩盒丼飯都逼爆咗!真係「滿滿丼」🥳牛肉有好多塊,甜甜哋嘅牛汁撈飯真係ichiban💯兩粒帆立貝好大粒!豬軟骨又好入味!鰻魚雖然唔係好厚肉,但入口都覺得好肥美😍蒲燒味道好惹味! 配埋粒粒分明嘅珍珠米真係絕配👏🏻其實一個女仔就咁食一盒丼飯都夠飽☺️不過想再滿足啲就可以 +$16 轉套餐!除咗有飯品 / 味噌湯之外~💁🏻‍♀️伴菜四選一:蜆肉青瓜都真係幾辣~ 唔食得辣嘅朋友可以揀中華沙律👍🏻💁🏻‍♀️紅色標記嘅小食十一選一<<炸芝士年糕>>(原價$12)係my favourite💛即炸熱辣辣🧀中間嘅流心芝士邪惡到令你一啖入魂,外脆內煙韌,無法抗拒👋🏻<<黑蒜濃湯煮蜆>
呢間除咗係糧尾之選之外~

$36起就可以食到牛肉丼🐮
唔食牛都可以揀 雞肉/豚肉,或者鯖魚㗎😉
豐儉由人,任君選擇

兩盒丼飯都逼爆咗!
真係「滿滿丼」🥳
牛肉有好多塊,甜甜哋嘅牛汁撈飯真係ichiban💯
兩粒帆立貝好大粒!豬軟骨又好入味!
鰻魚雖然唔係好厚肉,但入口都覺得好肥美😍
蒲燒味道好惹味! 配埋粒粒分明嘅珍珠米真係絕配👏🏻

其實一個女仔就咁食一盒丼飯都夠飽☺️
不過想再滿足啲就可以 +$16 轉套餐!
除咗有飯品 / 味噌湯之外~
💁🏻‍♀️紅色標記嘅小食十一選一
炸芝士年糕

即炸熱辣辣🧀
中間嘅流心芝士邪惡到令你一啖入魂,外脆內煙韌,無法抗拒👋🏻

<<黑蒜濃湯煮蜆>>($23)(套餐另 +$8)就係男朋友嘅至愛,兩次都要食兩碗😂
今次我仲叫埋<<辣湯煮藍青口>>($23)(套餐另 +$8)
雖然都係細細隻,但浸喺熱湯入面真係食到個人暖笠笠🫰🏻
2022-12-15
$100 (Dinner)
炸芝士年糕
  • 黑蒜濃湯煮蜆