2023-07-28
假日過嚟,剛好唔洗排太耐就入得,店員服務好 Nice☺️不枉我大熱天時過嚟食,會Encore 😋🍔和牛芝士Burger個太陽蛋邊煎得勁脆,好想有無限個太陽蛋邊可以食!漢堡扒有香濃牛味,而且好Juicy!🥪麻辣手撕雞芝士芝幾惹味,唔算好辣,但有少少麻味,店員推薦加錢加多隻炒蛋更正!果然係值得,口感會再濕潤啲👍🏻🍟薯條上有紅椒粉,唔咸亦唔辣,另外可以加錢要芝士薯條,不過我覺得唔算太特別,就咁炸薯條已經好好食!🥤最後重頭戲係奶昔,係必點!大推Baileys Coffee,好味到好似飲緊甜品咁,唯一扣分位係入邊有啲咖啡碎,飲到最後會成口咖啡碎😂抹茶都好好味,不過就稍為甜少少~Menu:⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 8/10打卡: 7/10CP值: 7/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
Menu:
味道: 8/10