2017-06-29
做嘢到一個點,身體會叫去放鬆下同朋友係附近食完晚飯,去飲番一杯先。通常都係去諾士佛臺或者寶勒巷,之前路過去棉登徑已經經過呢個,今次可以去lu!餐廳環境比想像中大,有bar枱,有一排椅,職員帶左我地去一個獨立梳化位,有自己area可以勁講!我叫左杯good sex,vodka味勁濃,好啱我口味。朋友分別揀左bailey's daiquiri 同berry berry,佢地個杯果味濃啲,會易入口啲。叫埋雞翼,有驚喜,煮得幾好食,不過唔好太快放入口,好熱。之後再叫咗杯look for star and green garden,我個人就好鍾意look for star,有啲似long island,不過再苦啲,而朋友就好喜歡green garden。雖然係星期四,一直都有好多人入黎,無停過。走個陣見到門口旁有啲位係可以除鞋hea係度,下次request呢個位先,見啲人勁relax。咁樣都係200元一個人,唔錯啦😌