📍#Antipasto Italian Restaurant (尖沙咀)尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖♡人均消費: $310 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今次係尖沙咀揀左呢間意大利菜,係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳~餐廳服務唔錯,而食物質素好有驚喜,超岀預期☺️👏🏻✨#辣肉腸墨西哥辣椒💰$140係12吋pizza~ 2/3個人食都剛剛好~ 叫左薄脆,口感香脆,辣肉腸辣度剛好,加上蕃茄醬同芝士,味道不錯。✨#中東旋轉烤羊肉包💰$75中東旋轉烤肉包除咗羊肉之外,亦有牛、雞、三文魚選擇~超級好食! 一定要試🤤 包皮用左彼得包,好夠薄。入面好多餡,羊肉好香又夠腍,無膻味,沙律醬酸酸地好開胃,加埋生菜、紫洋蔥、墨西哥辣椒、酸瓜、蕃茄等等,多重口感。 同朋友一路食一路大讚,下次會再黎encore💕✨#印度優格奶昔💰$45有甜/酸可供選擇,我哋揀咗酸既味~ 整體都唔會好酸,有少少yogurt既感覺,特別之處係奶昔入面加左胡椒粉,帶有點辣既味道。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖

♡人均消費: $310 @ 2