我相信大家對依間舖頭一啲都唔陌生,雖然而家分店少咗好多,但係我今次去尖沙咀K11這間分店依舊有好多人在排隊,就算Yogurt 製作嘅過程唔繁複,但就算職員係咁做,人龍都沒有減少過,可見人氣一斑雖然除咗Yogurt之外,他們還有蛋糕可以買,但價錢有點少貴Wild Summer $54 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟其實他咁多款都好味,基本上都唔會踩雷,今次叫咗主要都係生果配料嘅款式;他們的Yogurt 食落好滑身,唔會太甜太酸,就咁單食已經好好食,再配上荔枝一齊食,簡直不要太爽!(冇核嘅荔枝可以一啖食🤤)而配餅乾碎又是另一種風味喜歡食Yogurt 嘅朋友絕對一定要試吓🤤🤤

Wild Summer $54 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

喜歡食Yogurt 嘅朋友絕對一定要試吓🤤🤤