今次去到屯門睇𝐬𝐡𝐨𝐰好想食燒肉🔥估唔到屯門都會有咁高質嘅燒肉🥰仲俾我發現到原來九龍都有分店,以後燒肉可以多個新選擇嚕❣️ - ✤ 極上和牛海鮮放題 $𝟒𝟏𝟖 超級推薦大家叫嘅時候一定要叫𝐋𝐞𝐯𝐞𝐥 𝟒🥹呢個價錢已經可以食到超級多款式嘅和牛同海鮮,完全值回票價🎫環境超級舒服,店員勁勤力落力不停換燒烤網,真係非常欣賞👍🏻✦ 前菜 前菜選擇超級豐富:蟹子沙律、胡麻豆腐、鹽味枝豆、中華海蜇等;仲可以自己夾芝麻八爪魚🐙、中華沙律以及咐味螺肉等🤭 -✦ 肉類推薦✤ 煙燻壺漬封門柳 任食燒肉可以任叫封門柳真係好少好少見‼️呢個封門柳牛肉味超級濃郁、肉質軟稔得黎好有口感、醬油味道醃製得恰到好處!店員仲介紹埋點樣燒先可以保持口感🥩淨食呢個都好抵食! ✤ 大切𝐒𝐑𝐅極黑和牛三叉肉薄燒 極黑牛指嘅係將日本和牛同美國頂級安格斯黑牛繁殖出産嘅品種,當中最聞名嘅就係𝐒𝐑𝐅 - 意思係𝐒𝐧𝐚𝐤𝐞 𝐑𝐢𝐯𝐞𝐫 𝐅𝐚𝐫𝐦𝐬 ,呢種牛既有日本和牛細緻回油花,又美國安格斯牛濃厚牛味。包裹著香蒜蔥粒簡直完美組合🐂 ✤ 特上褲裙肉 呢款都係今次轉𝐦𝐞𝐧𝐮新加嘅肉類之一🥓油花分佈均勻、牛味濃郁、入口即溶🐂呢個部位比較少見一定要試試
✤ 極上和牛海鮮放題 $𝟒𝟏𝟖

✦ 前菜
✦ 肉類推薦
✤ 煙燻壺漬封門柳

✤ 大切𝐒𝐑𝐅極黑和牛三叉肉薄燒

✤ 特上褲裙肉
呢款都係今次轉𝐦𝐞𝐧𝐮新加嘅肉類之一🥓油花分佈均勻、牛味濃郁、入口即溶🐂呢個部位比較少見一定要試試!

✦ 海鮮
✤ 包括漲卜卜嘅照燒帆立貝、大海老、仲有我最愛油脂滿滿嘅鹽燒三文魚鰭❣️另外仲有原條燒魷魚🦑

✤ 法國黃金螺
店員教路如果想知道螺熟未就要睇下個螺洞口邊有無沸騰嘅水,如果見到有就代表𝐎𝐊食得🐚食落超級鮮甜!

✤ 醬燒廣島蠔
以往通常都係會用錫紙兜去燒蠔,店員表示呢種做法變相其實只係煲蠔,實在不能同意更多🥹所以我都好少會選擇燒蠔🦪但呢度真係驚喜到我!採用網燒手法,廣島蠔夠哂大隻爆滿,直接擺係已經預先刷油嘅鐵網上將蠔烤到外脆內軟,實在出色❣️

✦ 小食
呢度小食炸物選擇超級豐富:超級推薦各式口味炸雞、黑椒炸雞軟骨以及椰汁流心球🥥
甜品
呢度甜品除左有乳酪雪糕、芝麻豆腐花之外,仲有朱古力麥提莎糯米滋、忌廉泡芙、糕點、朱古力蛋糕以及𝐌𝐨𝐯𝐞𝐧𝐩𝐢𝐜𝐤雪糕🍦
  • 極上和牛海鮮放題
  • 煙燻壺漬封門柳