2022-01-01
環境:入面座位大約有30個,相信午餐時段都足夠應付人流!食物:🟠鴛鴦手撕雞腸粉 $43我哋揀咗鹽焗雞同辣味手撕雞,腸粉加咗甜醬同豉油。幾樣野配合得非常好,辣味手撕雞唔算好辣,可以安心嗌嚟試!評分: 🌕🌕🌕🌗🌑回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑🟣棋哥燒鵝撈粗 $66招牌!個人認為燒鵝係必試。後尾幾日過節又去咗呢間度買例牌,質素都仲係好高!啲肉唔會話好肥好油咁,但食落口又會食到燒鵝嘅油香味,最中意呢啲!🤤但撈粗就真係乾身咗啲,夾起會因為太乾而斷開,加上唔係話好多調味料喺入面,味道主要都係嚟自燒鵝。下次再嗌會揀湯麵多啲。燒鵝評分: 🌕🌕🌕🌕🌗回頭率:🌕🌕🌕🌕🌖⚪️麻辣雞腎 $28好辣,如果食開譚仔小辣嘅可以一試。幾個人分一碟真係辣得好過癮,會買但兩個人分一碟又唔食係好食得辣就要慎重考慮!評分: 🌕🌕🌕🌕🌑回頭率:🌕🌕🌕🌕🌖——————————👭🏻人數:2💵人均:$70🍽份量:飽!⏱到達時間:1530⏳等候時間:0mins
環境:入面座位大約有30個,相信午餐時段都足夠應付人流!
食物:
🟠鴛鴦手撕雞腸粉 $43