2023-06-19 310 views
🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟講真呢間野真係勁fun🦐平時我呢啲咁保守嘅人真係好少食fusion 菜🦀一來唔想take risk 啦二來往績嚟講fusion 真係唔好食🐟但係呢間真心有啲驚喜🦐我會因為佢啲東南亞風Risotto而掛住間野🦀而其他唔玩野嘅菜亦都好食同埋水準以上🐟貴得嚟唔會覺得揼春食空氣🦐唔包滿分但包食得Gur🦀東南亞Risotto相入面呢個係冬蔭功海鮮Risotto 啦🐟🦐🦀🐟🦐🦀但其實最令我驚豔嘅係我第一次去食嗰個咖哩雞扒Risotto😂講真望餐牌見到咖哩雞扒飯心諗你玩得出咩花樣姐🐒收幾廿蚊食頹飯咁一上枱即刻收返句野😂個雞扒佢煎到肉汁滴出嚟嘅個咖哩Risotto辣得嚟又Creamy又有返骨又過癮圖中呢個其實都好正🐟🦐🦀🐟🦐🦀佢海鮮大隻足料得嚟個隻真係好似個咬得嘅冬蔭功湯咁🐟🦐🦀🐟🦐🦀超得意勁新奇又好食 🐟All Day Breakfast講真佢又係交到水準之上啱啱講左佢雞扒真係煎得好靚🐓🐓個蛋幾滑🥚🥚估唔到嘅係佢出牛角包俾我🥐仲有蝦春卷食🦐🦐一條長條砧板咁樣隊出嚟但係所有野都係fine and well cooked😂服左你👍🏼🦐炸蛋飯冇錯佢真係俾兜
🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀

成件事熱辣辣上菜真係幾好食

有興趣Mind 忽吓嘅朋友可以多啲嚟呢間玩吓😂

肥仔指數:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分

🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀🐟🦐🦀
#foodiehk #黃店 #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #黃色經濟圈 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #fusion #risotto #risottolover #coffee #oyster #吉列蠔 #alldaybreakast #friedegg #deepfried #冬蔭功 #東南亞 #fusionfood