📍#阿杏飯團 (富時中心) (旺角)旺角彌敦道585號富時中心地下3號舖▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️台灣過江龍爆餡足料台式紫米飯團,即叫即製,有多款口味選擇,亦有台式飲品~ 又飽肚又方便!✨#網紅蟹肉飯團💰$41 阿杏飯團餡料出名豐富,大大件又好食,蟹肉飯團以蟹柳為主打,加入咗沙律醬、肉鬆、油條、生菜,食半件已經飽飽地~✨#鹹蛋鴨胸飯團💰$43呢個飯團有齊我最愛嘅鹹蛋同鴨胸,其他餡料仲有肉鬆、油條、生菜,包得好實淨,加埋口感煙靭嘅紫糯米,一百分滿足😽✨#黑糖珍珠奶茶💰$27 黑糖珍珠奶茶嘅珍珠非常煙韌,又有咬口🧋比較重奶味,甜度屬於正常~✨#椰果四季春💰$23椰果四季春係非常fresh嘅飲品,椰果甜度啱啱好,又有咬口,同飯團比較夾。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
📍#阿杏飯團 (富時中心) (旺角)
旺角彌敦道585號富時中心地下3號舖

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️