💨終於出post啦🥺🔥之前食過八屋已經覺得好正😋今次就去咗佢哋嘅分店🌟係專門食梳乎厘嘅鋪頭~ ——————————————————————————————🍝昭和拿破崙意大利麵 $88一拎到嚟就聞到超香🍅!!份量唔多😂蕃茄醬味好濃~味道就偏甜🙌🏻啱晒小編❤️但入面嘅料都唔係好多🙈可以加多d😚🤌🏻7.3/10🍵宇治抹茶提拉米蘇梳乎厘班戟 $98睇相以為細細份~如來係超大份㗎!🤤首先梳乎厘班戟本身係微暖🧡好鬆軟~仲好厚添✨抹茶cream好rich~唔會好甜💗d cream就咁食勁好味 係咁奶👅🤌🏻8.9/10 ——————————————————————————————#為食tips👻 佢哋嘅梳乎厘真係出色💚但係主食就還好啦!🙈仲有嗰度嘅環境都好好👍🏿乾淨企理!打卡影相完全冇問題❤️‍🔥
昭和拿破崙意大利麵
🍝昭和拿破崙意大利麵 $88