今次嚟到位於旺角嘅𝐋𝐨𝐜𝐤𝐞𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐃𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠⚽️睇到裝修就感受到老闆對阿仙奴嘅熱愛😂入到去牆身掛咗球衣、足球卡和不同種類嘅足球配件😆最特別嘅係有一個二人座位 好似一個鳥籠咁 啱晒情侶坐底享受二人世界🥰————————————————❶ 香燒美國𝐂𝐫𝐞𝐞𝐤𝐬𝐭𝐨𝐧𝐞牛肉眼拼法國鵝肝 $𝟐𝟑𝟖我哋嗌咗𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦✨但食落都有少少韌 不過勝在肉味濃郁 而且入口有油香 仲好𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲🥰肉眼厚薄適中 而且外面煎得幾靚🌟食完之後好滿足😋而且上面仲配有鵝肝🥳鵝肝煎到兩面好香脆 入口好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 入口即化😚係一個套餐包咗沙律🥗同湯🥣沙律菜係用左個玻璃樽裝住 裏面仲有蕃茄仔同埋芒果爆珠🥭都幾𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡✨而湯係粟米湯 味道唔算好濃 但都飲到粟米味 加上有粟米粒🌽豐富咗口感😚佢哋有蒜蓉包提供做前菜🥰 牛油蒜蓉包表面夠晒香脆😋咬落都算鬆軟 ❷香辣蒜片鹹蛋黃意大利扁麵 $𝟗𝟖食落第一啖 覺得個味道好特別🤣先食到微辣 然後再食到鹹蛋黃嘅味道 但後來有陣甜味慢慢滲出來😆因為同預想中有少少唔同 感覺幾特別✨ 食食下都覺得唔錯 幾有趣😂份量就女仔食啱啱好!男仔可能擔心未必夠飽🤣❸即製梳乎厘班戟 $𝟖𝟖有兩舊疏乎厘
————————————————

❶ 香燒美國𝐂𝐫𝐞𝐞𝐤𝐬𝐭𝐨𝐧𝐞牛肉眼拼法國鵝肝 $𝟐𝟑𝟖

❷香辣蒜片鹹蛋黃意大利扁麵 $𝟗𝟖

❸即製梳乎厘班戟 $𝟖𝟖

有兩舊疏乎厘🥞啱晒同朋友𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞食😋入口口感夠哂鬆軟 充滿空氣感 而且有蛋香🥰加上甜度適中 配埋淡奶都唔會好膩✨

➍新鮮水果紅茶 (凍) $𝟑𝟗

大大杯水果茶✨而且入邊有多款水果嘅果肉😆而且飲落唔算甜 夠晒清新!飲落好順口😚幾推薦大家去到嗌依款!