2023-03-23
嚴選新鮮時令食材, 大部分食材從日本魚市場空運到港✈️, 享受到新鮮美味嘅刺身, 質素相當高, 我個人覺得價錢非常合理, 性價比高👍🏻!我哋被安排坐喺吧枱位, 可以睇到師傅喺吧枱席前整手握壽司🍣~ 用 QR code落單好方便!每件壽司都係即叫即場握, 刺身好新鮮, 醋飯柔軟度適中, 好回味🤤!《🌟必叫 - 鮪世刺身盛》鍾意食刺身嘅朋友唔好錯過!全部都係厚切, 而且非常新鮮, 推介🤩!一共有6款刺身, 每款刺身各2片, 包括有三文魚、油甘魚、特大赤海蝦、日本帆立貝、深海池魚、大本鮪魚腩, 隨餐仲會附送燉蛋、麵豉湯及沙津🥗 🔸三文魚 - 肥美鮮甜🔸特大赤海蝦 - 超大隻, 蝦頭仲有甘香嘅蝦膏🔸大本鮪魚腩 - 呢個真係一試難忘!大拖羅佈滿雪花紋, 超肥美, 充滿油份, 入口即融, 成個口腔都充斥着滿滿嘅油香, 食完超級滿足!🌟另外推介👍🏻 中本鮪魚腩刺身 - 同樣都係厚切, 鮮嫩肥美, 富油脂, 入口即融, 帶有甘香既魚油味🍣厚切火炙鵝肝壽司 - 火炙後見到鵝肝肥到滴緊油!表層微焦脆, 食落更加香口~🍣火炙左口魚裙邊壽司 - 炙燒過後迫出油份, 左口魚裙邊超嫩, 富魚油香, 入口即化!🍣火炙
《🌟必叫 - 鮪世刺身盛》
🔸三文魚 - 肥美鮮甜
🔸特大赤海蝦 - 超大隻, 蝦頭仲有甘香嘅蝦膏
🍣火炙三文魚 - 非常肥美, 鮮味十足!
🍣火炙帆立貝壽司 - 帆立貝厚身, 鮮甜爽口