Hiring
$20,000-$30,000
Monthly (Negotiable)

Potluck Eatery

Potluck 主打多國菜,店內裝潢木系復古風,環境寬闊,配合柔和燈光,感覺舒服溫暖☺️餐廳推出🦞限定海鮮二人套餐🦐($688)包括:•🥣是日餐湯•🥗煙三文魚意大利黑醋沙律•🦞手搖秘制醬汁海鮮拼盤•🍨甜品•🥂紅白酒/美式咖啡/鮮檸茶/英式奶茶(热)餐湯係南瓜湯🎃非常濃郁足料! 質地濃厚,飲得出好多南瓜蓉🤤🧡沙律菜新鮮,煙三文魚份量都好足💕手搖秘制醬汁海鮮拼盤唔單止賣相吸引,味道亦令我喜出望外❤️ 海鮮,包括原隻龍蝦、大蝦、蜆肉、青口、魷魚等等。另外仲有其他配料,包括粟米🌽同薯仔🥔龍蝦有好多蝦膏❣️ 蜆肉爆汁😳 重點係醬汁非常惹味‼️😍 超級想叫份麵包點汁🤣甜品可以揀芝士蛋糕或者雪糕雪糕雖然唔係自家製,但係出奇地好味😳👍🏻 尤其推介開心果味! 整體唔會好甜,開心果味好真😋 朱古力味就係平時雀巢牛奶樂嗰隻🤣套餐亦包括紅/白酒,我哋揀咗白酒,配海鮮非常夾☺️⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🐽 Overall : 7.8/10🐽 Revisit : Maybe

餐廳推出🦞限定海鮮二人套餐🦐($688)包括:
•🥣是日餐湯
•🥗煙三文魚意大利黑醋沙律
•🦞手搖秘制醬汁海鮮拼盤
•🍨甜品
•🥂紅白酒/美式咖啡/鮮檸茶/英式奶茶(热)

沙律菜新鮮,煙三文魚份量都好足💕

套餐亦包括紅/白酒,我哋揀咗白酒,配海鮮非常夾☺️

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🐽 Overall : 7.8/10