2023-05-15
大家鐘意角落生物嗎😆?我唔算係die-hard fans🫣成日都搞唔清恐龍🦕同蜥蝪🤣,仲有啲塵😆。但覺得佢哋每隻都得意,隻隻都怕怕羞羞👀👀,厘係角落到,所以要嚟朝聖一下呢🤩~我哋叫咗:🐖🍛炸豬排咖喱飯:$118🍤🐓炸蝦尾雞絲拌麵:$118🐻❄️🍓白熊草莓莎莎奶蓋:$68🦕🫐蜥蝪蝶豆花藍莓沙冰:$68每樣嘢食都算打卡able 😆,因為會有角落生物綜影,味道正正常常,無咩特別,份量對兩個女仔食嚟講都算飽🤤,惟獨覺得拌麵有啲乾🙈。反而嘢飲有啲驚喜,兩杯都有脆脆同糖針係面頭,仲分別係Oreo餅上有白熊🐻❄️同蜥蝪🦕朱古力,浸埋落杯嘢飲都好彩唔係話好甜👍🏻!———————————總結:餐廳唔算好多位,當日我哋係星期日1點半去到唔洗等,大部分枱都會有隻角落生物陪你食飯😆,連枱紙、四周佈置都係角落生物,所以總有一隻係你附近,可以同佢哋影相!門口都有隻企鵝🥒🐧,方便大家打卡🤣,可惜既係成間餐廳都無蜥蝪🦕~(朋友鐘意蜥蝪仔呢🫣,唔知尖沙咀分店會有無呢🧐🧐)
我哋叫咗:
🐖🍛炸豬排咖喱飯:$118