間唔中黎開紅磡,lunch都一定會黎意粉狂熱食意粉😍 價錢抵之餘又好好食👍🏻 Lunch Set Menu 仲可以免費x1.5倍增量啊💯 同埋跟餐有湯或沙律+野飲~ 野飲選擇仲好多唔洗加錢👍🏻 餐廳服務好好,而且個位有晒餐具紙巾好方便!➨芝士煙肉帶子忌廉意粉 🍝 $88呢到啲意粉麵質好好食,好爽口唔會淋晒,個汁岩岩好,唔會好膩,$88成個餐真係好高質了!➨瑪格麗特披薩 (配新鮮水牛芝士) 🍕 $88呢隻披薩味反而覺得冇乜特別,不過勝在個皮個脆好薄,如果下次再食,應該會嗌返其他口味加配 ➨蒜味芝士雞翼(4隻) 配蒜味芥末醬 🍗 $38每次我都必點!佢個蒜味芥末醬我會點勁多🤤 好好食!不過雞翼就有啲細隻🤣

➨芝士煙肉帶子忌廉意粉 🍝 $88

➨瑪格麗特披薩 (配新鮮水牛芝士) 🍕 $88