2022-11-20
【舒適優雅環境🌿Me time首選地方】無限時café🕑第二個working office讓你更專心完成工作📜📝簡單食評外牆傢俬以黑白為主,感覺舒適愉快😆食物不過不失,值得一提係意粉掌控得幾好,近HKU,應該都唔少同學仔去🧑🏽💻Beef Ragu Penne 芝士蕃茄肉醬長通粉 $108 😋8/10芝士經火槍燒熔,配搭肉醬,簡直絕配🤤肉醬濃郁稀竭適中,長通粉亦不會太軟身散亂,整體感覺不錯。Tiger Prawns Spaghetti Aglioe Olio 虎蝦蒜香意粉 $128 😋6.5/10意粉煙韌彈牙,一試就知時間掌控得恰當。蒜香味濃郁,亦不會太油膩,值得一讚。虎蝦算係主菜,不過蝦頭較黑,蝦肉食起來亦偏霉,可能係去冰問題。Black coffee $30 😋6.5/10Nutty black coffee☕️手執一書已是一個愉快的下午🥰
📝簡單食評
Beef Ragu Penne