2023-10-21 480 views
韓國餐廳選擇多到不得了, 荃灣南豐中心對面有一間又抵食又多選擇嘅🫶🏻餐牌選擇花多眼亂, 小朋友先至做選擇! 我叫左個韓閣歡樂盤, 乜野都有啲🤹🏻‍♀️咁就唔駛煩啦🏆...👉🏻韓閣歡樂盤-韓式牛肉 (HK$198)豐富嘅歡樂盤唔駛揀, 乜都有得食, 都只係HK$198, 中間有拉絲韓式牛肉✨拉絲芝士嘅畫面真係睇極都唔厭✨側邊就有邊鍋雞蛋, 海苔飯, 泡菜, 菠蘿等等🥘一次過滿足晒多個願望💫....👉🏻茶餐-免治牛肉石鍋飯 (HK$65)跟餐有鴛鴦炸雞🐓, 煙鴨胸沙律🥗同牛骨清湯🥣都好豐富! 免治牛肉石鍋飯份量都唔少, 撈埋隻生雞蛋好Yummy🤪...餐牌仲有好多嘢想試, 下次一定會試吓佢哋嘅石頭飯同大醬湯! 間餐廳啲位都幾闊落👍🏻我帶住個女都坐得好鬆動!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°韓閣 @korean_loft_cafe 📍荃灣青山公路275號富裕樓地下G4-6號舖#韓閣 #荃灣 #韓國菜 #炸雞 #海陸空套餐 #韓牛 #海鮮 #芝士拉絲 #邪惡芝士 #豆腐湯 #平民價 #部隊鍋

👉🏻韓閣歡樂盤-韓式牛肉 (HK$198)

韓閣歡樂盤

👉🏻茶餐-免治牛肉石鍋飯 (HK$65)
免治牛肉石鍋飯

韓閣 @korean_loft_cafe