之前食過旺角Moko既The Pantry,覺得好唔錯👍🏻最近原來葵芳都開左分店喇🙌🏻餐廳裝修以大地色為主調,配上木材質同綠色植物,充滿小清新既感覺💚非常休閒寫意🌿好適合放工後同朋友慢活一下~傾下計食下野😊❥ Le Foie Gras Burger $138Burger既款式有好多🍔我地叫左Le Foie Gras Burger❣️Burger好厚身,安格斯牛肉大大份,牛味香濃,唔會煎到好老好乾身😍另外配有外脆內軟既鵝肝,食落豐腴而軟滑,連埋香脆鬆化既漢堡包、鹹鹹香香既半溶芝士一齊食😝味道好夾一齊食,令人回味無窮😋❥ Sea Urchin & Scallop Linguine $178好creamy滋味既意粉💕配有海膽同帶子,好正!海膽好鮮甜,帶子微微煎過,好厚身,食落夠彈牙🥰每條意粉都沾滿忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤤💖❥ Matcha Cream Pancake $119Pancake口感非常鬆軟🥹食落有空氣感🥞抹茶忌廉醬味道濃厚,creamy得黎唔會太膩!面頭有粒粒脆米,好香口!連埋pancake一齊食味道一流🤭伴碟仲有抹茶蕨餅同紅豆,口感豐富!Pancake整體既水準好高😍❥
之前食過旺角Moko既The Pantry,覺得好唔錯👍🏻
最近原來葵芳都開左分店喇🙌🏻

好適合放工後同朋友慢活一下~傾下計食下野😊

❥ Le Foie Gras Burger $138

好creamy滋味既意粉💕
配有海膽同帶子,好正!
海膽好鮮甜,帶子微微煎過,好厚身,食落夠彈牙🥰
每條意粉都沾滿忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤤💖

❥ Matcha Cream Pancake $119
Pancake口感非常鬆軟🥹食落有空氣感🥞
伴碟仲有抹茶蕨餅同紅豆,口感豐富!
Pancake整體既水準好高😍

❥ 金桔熱情果梳打 $52
賣相好靚💖
飲落酸酸甜甜,好refreshing✨
夏天飲一流☀️🍹

❥ 眉公芒果梳打 $35
芒果味清甜,飲落清爽,都係好適合解膩😝
2024-08-27
Type of Meal