食飯時候間間餐廳都係排長龍,限時60分鐘,算叫唔洗等好耐就有得食,上菜好快,所以食完啱啱好一個鐘,餐廳裝修得都幾靚,不過我唔夠大間,冇得坐耐啲都在所難免。加上價錢同整體味道都唔錯,所以都算係一間值得一食的餐廳。埋單時店員過黃埔開左新分店有八折住附近朋友可以去試下再話我聽好唔好食匈牙利鵝肝意大利飯 $138 (A款)~份量足夠,意飯大粒淋身,多汁,好creamy,鵝肝都幾大塊,但冇油香。香橙百香果汁拌三文魚 $148 (B 款)~健康有益味美大概就講呢個菜,三文魚條好有厚度,香煎唔油膩,全熟肉仲好嫩滑,值得一讚,呢個三文魚我可以encore,自己一個人食哂佢,配埋一球紫色蕃蓉一定唔會唔夠飽。**個香橙百香果汁同魚唔太夾,我用左來撈薯蓉,酸甜開胃** 芝士焗蠔 $48 (小食)~有四隻,建議一上枱趁熱食,芝士凍左冇咁正,雖然蠔仔細細,係連殼蠔,睇到個帶子位仲係痴住,有汁,多芝士,其實不錯。二人叫套餐A款+ B款盛為$238 送一款小食,都幾抵食。加配湯/沙律/飲品每位加$9升級餐飲轉特飲每杯+$12Boring Colada $57Rose Lychee Mojito $57

加上價錢同整體味道都唔錯,所以都算係一間值得一食的餐廳。

埋單時店員過黃埔開左新分店有八折
住附近朋友可以去試下再話我聽好唔好食

匈牙利鵝肝意大利飯 $138 (A款)

香橙百香果汁拌三文魚 $148 (B 款)
**個香橙百香果汁同魚唔太夾,我用左來撈薯蓉,酸甜開胃**

芝士焗蠔 $48 (小食)

二人叫套餐A款+ B款盛為$238
送一款小食,都幾抵食。

加配湯/沙律/飲品每位加$9
升級餐飲轉特飲每杯+$12