位置:🌕🌕🌕🌗🌑觀塘地鐵站B2出口行大概10分鐘,唔算太遠,但係入口比較難搵-環境:🌕🌕🌕🌕🌗勁爆多人,就算下午茶時間冇大半個鐘都等唔到。風格唔係古色古香嘅傳統茶樓,比較現代。-食物:🟡蝦仁燒賣皇真·大件夾抵食。本身淨係嗌咗兩粒,比佢個size嚇親,然後又叫多咗一籠,下午茶時間$19就有兩粒。豬肉彈牙,蝦仁好大粒。評分:🌕🌕🌕🌕🌖🟡豪隍蝦餃皇好多蝦肉,大概有5-6隻。個人覺得個皮有啲厚,但係朋友覺得煙煙韌韌好好食。都係$19有兩粒!評分:🌕🌕🌕🌖🌑🟡養顏紅棗糕我覺得有啲太甜,紅棗味可以再重啲啲。評分:🌕🌕🌕🌑🌑🟡香煎蘿蔔糕蘿蔔糕不過不失,煎得幾香口。比較可惜嘅係店內冇xo醬,淨係得辣椒油。評分:🌕🌕🌕🌑🌑🟡甜奶炸饅頭唔會好油,炸得好脆評分:🌕🌕🌕🌕🌑Overall 評分:🌕🌕🌕🌕🌗
位置:🌕🌕🌕🌗🌑

🟡豪隍蝦餃皇
評分:🌕🌕🌕🌖🌑
豪隍蝦餃皇

🟡養顏紅棗糕
我覺得有啲太甜,紅棗味可以再重啲啲。
評分:🌕🌕🌕🌑🌑
養顏紅棗糕