係觀塘返工,lunch真係有時係想抖下氣,不過好多時想搵間唔錯嘅餐廳,坦白講真係麻麻,要好嘅點都過百元,所以放工無咩都唔會留係觀塘。呢日嚟到呢棟會所設備嘅大廈,佢有spa,gym咁,不過對於我嚟講,如上述,無咩都唔會留係觀塘。講番餐廳先,天使與魔鬼,餐廳主題當然都有配合到啦,部分係白色系列嘅設計,另外部分係黑紅系列。我地坐係白色個邊卡位,原來係棺材,幾有趣,不過坐得遠咗啲,要pat pat坐近邊先食到飯。有啲主題位置,可以玩同影相(可能可以book場搞party?)呢間唔平,未加一都已經98元,最貴都有158。餐包有幾款揀,都幾好味,幾正。我自己好喜歡佢嘅餐具,成件事加好多分。湯正常,幾好飲(餐湯我無乜要求,唔好凍同怪味就得)我要突破框框,我叫咗印尼炒飯,首先回應「誠意」呢點,我係觀塘食飯咁耐,無一間餐廳會熱碟上,呢間有,係真係暖。雞槌好大個,我地幾個都嘩咗,肉係幾嫩幾滑,不錯!唔好睇印尼炒飯細細磚,都幾多下。佢個飯小小辣,幾香口,仲有雞件,蝦同蛋都ok。甜品係Haagen dazs,完全估唔到,仲唔係有誠意!正!Latte嚟講都係苦,其他同事個杯咖啡都係偏苦,要改善下。

2085 views

呢間唔平,未加一都已經98元,最貴都有158。

餐包有幾款揀,都幾好味,幾正。

Latte嚟講都係苦,其他同事個杯咖啡都係偏苦,要改善下。