Assorted Cold cuts Platter $172每種ham 都有3-4塊,味道好好! 個包好軟熟,夠熱! 再點芝士醬簡直無得輸! 仲附有一杯的芝士,一粒粒好岩配德國啤酒!真係高度推介! 3至4個朋友好岩一齊食! 仲可以送酒傾下計! Expert Rate: 8/10Pork Knuckle $208燒豬手一直係德國餐廳必食! 我最愛的就係Berliner 整的! 外皮脆卜卜, 超正! Waiter 仲會好貼心比你影左相先切比你! 體貼度一流!薯蓉係新鮮薯仔壓爛! 💖 仲有大量酸菜! 真係愛死!!!!Expert rate: 8/10Grilled chicken sausage $145唔食牛的expert 好多德國腸都唔食得… 所以我好鐘意食雞肉腸, 好juicy 同好香! 份量亦好岩3-4人食! 而且送酒一流呀!Expert rate: 7/10German pasta with Fish $165比目魚好厚,好大塊! 但炸粉係薄薄的, 再點上蒜蓉蛋黃醬!!!! 超夾超好味!!! 好想點晒成碗醬汁!青瓜沙律超新鮮,而且份量好多,友人笑說是德國運過來的!Pasta
Expert Rate: 8/10

Pork Knuckle $208
薯蓉係新鮮薯仔壓爛! 💖 仲有大量酸菜! 真係愛死!!!!
Expert rate: 8/10

Grilled chicken sausage $145
Expert rate: 7/10

German pasta with Fish $165
青瓜沙律超新鮮,而且份量好多,友人笑說是德國運過來的!
Pasta 一粒粒咁好得意,亦不錯!
Expert rate: 9/10
$300 (Dinner)