我又食湯加啦,不過今次我唔係食飯而係叫左烏冬,我發現佢哋嘅烏冬都比較特別,比出面嘅烏冬粗幾倍😍食落去煙煙韌韌,雖然食落去係烏冬嘅味道,而且食落去都幾好食,但係個外型真係好怪好粗🤣🤣不過呢個烏冬一定要浸落個湯度一陣先食🍜今次湯飯DIY 自選兩菜1飯係:牛肉+腐皮魚角+勝瓜 配 蕃茄湯 配 刀削烏冬+$4我都幾鍾意佢哋嘅腐皮餘角,食落去有啲似食緊韓國魚糕,不過係厚身又硬身少少嘅魚糕,佢哋嘅牛肉都好滑,最鍾意就係佢哋嘅勝瓜,好鮮甜🥬而我嘅朋友就嗌咗水煮鮮牛肉,一上到嚟就有好香嘅麻辣湯味道,而且水煮牛肉入邊會有米寬粉😋😋超級煙韌,又入味,而且牛肉都好新鮮好滑,整體來講都幾好食👍🏻⭐️湯飯DIY 自選兩菜1飯 💰$49⭐️水煮鮮牛肉 💰$55

湯飯DIY 自選兩菜1飯

⭐️湯飯DIY 自選兩菜1飯 💰$49