2023-06-19 556 views
古語有云食飯最緊要係飽肚😎唔飽好食到曉飛都只係bonus😢所以見到好食又飽肚又唔貴嘅平餐簡直就係我地呢啲無飽期嘅黃口嘅福音😮------------------------------眾所週知去丸龜開餐好似入左街市咁入門口就睇吓邊隻餃子新鮮🥟,邊隻蝦天婦羅仲跳跳紥咁🍤🍤經營完一番掙扎同埋同荷包講完一輪數之後選擇左吉豬作為我今餐嘅歸宿🥩🍖烏冬都係大件夾抵食,食完唔會嬲嘅水準之內👍🏼吉列豬扒驚喜地新鮮到喺𠝹親上顎嘅邊緣有啲料,jeng肥仔指數:🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #udon #烏冬 #烏龍麵 #吉列豬扒 #丸龜製麵 #porkchop #japanesefood #日本美食 #黃埔
古語有云食飯最緊要係飽肚😎
唔飽好食到曉飛都只係bonus😢
眾所週知去丸龜開餐好似入左街市咁
入門口就睇吓邊隻餃子新鮮🥟,邊隻蝦天婦羅仲跳跳紥咁🍤🍤
烏冬都係大件夾抵食,食完唔會嬲嘅水準之內👍🏼
吉列豬扒驚喜地新鮮到喺𠝹親上顎嘅邊緣
有啲料,jeng