眾所周知,西環出名多Cafe,前排試左一間位於石塘咀香港大學站附近嘅主打度假風既Cafe,餐廳有多款特色早餐、主食同埋甜品;注意餐廳有限時90分鐘喔~‣ 香草慢煮雞胸蝴蝶粉($108)賣相唔錯,慢煮雞胸肉好嫩滑,Pesto醬汁配上煮到啱啱好既蝴蝶粉,整體味道唔錯😋‣ 野莓麻糬窩夫配乳酪雪糕 ($68)窩夫賣相唔錯,可惜窩夫食落唔脆身,唔係好新鮮整出黎既感覺~入面有花生碎餡料,麻糬冇咩味道,感覺都幾一般;雪糕就正正常常,上面個d士多啤梨醬味道一般比較價,唔多推薦呢份窩夫🙆🏻‍♀️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐廳裝修好有田園風格,環境幾chill;主菜味道唔錯,甜品就一般,都可以考慮過黎同朋友黎hea下~💰Total: $176 ($88pp 已包括10%服務費)📍TBC|@tbc_cafe西環山道38號佳景閣地下1號舖🚩更多同類餐廳 #foodstep_cafe🚩更多同區餐廳 #foodstep_西環 #foodstep_香港大學 📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_ 🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻

‣ 香草慢煮雞胸蝴蝶粉($108)

‣ 野莓麻糬窩夫配乳酪雪糕 ($68)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

📍TBC|@tbc_cafe
西環山道38號佳景閣地下1號舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_cafe

🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻