2025-01-11
【香港最佳伴手禮—四季蝴蝶酥】(文末有優惠😆😆記得睇到最底🥰)新年就到,做開孝順女嘅我梗係要提早準備定賀年禮盒俾屋企人、朋友同同事一齊分享啦🏠💞我就搵咗THE 24 . ST做禮物啦✨做因為THE 24 . ST蝴蝶酥榮獲日本人氣旅遊指南Aruco推薦為『香港最佳伴手禮』‼️🦋The 24.ST 有乜咁特別⁉️✨受四季變化啟發的品牌,旨在將「根、苗、花、果」的自然元素融入美食中,透過節氣的變化提供大自然的獻禮。✨每款蝴蝶酥均代表著不同的季節特徵與風味,讓人們在品味美食的同時,感受到自然的韻味與變幻。✨蝴蝶酥手工製作,不添加防腐劑,富有特色而健康,送禮啱哂🤍。🦋香港特色蝴蝶酥禮盒 (15件裝) $119Hong Kong-Style Assorted Palmiers Gift Box (15pcs)🔶黑白芝麻味噌蝴蝶酥 x 3🔷經典糖不甩蝴蝶酥 x 3🔶金沙櫻花蝦蝴蝶酥 x 3🔷荔枝紅茶蝴蝶酥 x 3🔶番茄芝士蝴蝶酥 x 3我哋就最鐘意金沙櫻花蝦蝴蝶酥,櫻花蝦的海味與金沙的鹹甜完美融合,咸咸甜甜,口味好特別💞仲有荔枝紅茶蝴蝶酥✨‼️荔枝的香氣搭配紅茶的淡雅,好清新💞‼📣 使用大眾點評APP掃
(文末有優惠😆😆記得睇到最底🥰)
🦋The 24.ST 有乜咁特別⁉️
🦋香港特色蝴蝶酥禮盒 (15件裝) $119
🔶黑白芝麻味噌蝴蝶酥 x 3
🔷經典糖不甩蝴蝶酥 x 3
🔶金沙櫻花蝦蝴蝶酥 x 3
🔷荔枝紅茶蝴蝶酥 x 3
🔶番茄芝士蝴蝶酥 x 3
‼📣 使用大眾點評APP掃描QR code打卡+收藏送蝴蝶酥!(每人限送一份)📣‼️
‼️📣買滿$600即享免運費!📣‼️
快啲去門市購買或者係網站訂購啦🛍️
📍:THE 24 . ST @the24sthk
地址: 旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓38號舖
分店:太古城中心|K11 Art Mall|尖沙咀碼頭|朗豪坊|觀塘apm
#蝴蝶酥#新年禮盒#賀年禮盒#特色禮盒#中式禮盒#特色蝴蝶酥#手工製作#Palmiers#Handcraft#香港製造