【鮮味撩人,酸香入骨—招牌冷鍋酸菜魚】我對於酸菜魚嘅熱愛係會同朋友係whatsapp 度開酸菜魚group嘅程度🤣🤣成日試唔同嘅酸菜魚!今次嚟到銅鑼灣試佢哋招牌嘅冷鍋酸菜魚。Y-u-u 去食魚 攞獎賞 爽夾快( ´▽`) 而家OpenRice做緊唔同優惠,即日起至5月31日最抵優惠有68折!🔶必食冷鍋酸菜魚 $258 (唔辣,2-3人份量)平時出面食開少辣都會辣到飛起,呢度嘅唔辣真係唔辣‼️好適合啲唔食得辣嘅人士😎一個冷鍋份量勁多,最後我哋食到抱住個肚走🤣酸魚魚肉件件新鮮肥美,鮮嫩多汁,完全吸收了湯汁的酸爽風味🤤。酸菜的酸度亦恰到好處,不會讓人感到刺激,反而有一種爽口的清新感。而魚肉的油脂也逐步融入湯汁,增添了濃郁的口感。酸菜的香氣與魚肉的鮮味完美融合,層次鮮明。可以話係集酸、香、鮮、嫩於一身!🤤🤤火鍋配料追加:🔹芝士豆腐 $42 🔹米線 $25店鋪提供多元化嘅菜餚,除咗酸菜魚仲可以叫燒烤串燒/小菜,多重滋味!我哋就叫咗~🔶重慶燒烤串燒:🔹烤牛肉兩串$36 🔹烤雞肉兩串$32📍:捌壹壹 (蘭芳道) (銅鑼灣)銅鑼灣蘭芳道13號地舖..........#冷鍋酸菜魚#酸菜魚#辣椒酸菜魚#魚香
【鮮味撩人,酸香入骨—招牌冷鍋酸菜魚】

Y-u-u 去食魚 攞獎賞 爽夾快( ´▽`)

🔶必食冷鍋酸菜魚 $258 (唔辣,2-3人份量)

火鍋配料追加:
🔹芝士豆腐 $42
🔹米線 $25

🔶重慶燒烤串燒:
🔹烤牛肉兩串$36
🔹烤雞肉兩串$32

📍:捌壹壹 (蘭芳道) (銅鑼灣)
銅鑼灣蘭芳道13號地舖
#冷鍋酸菜魚#酸菜魚#辣椒酸菜魚#魚香酸菜魚#川味酸菜魚#家常酸菜魚
#麻辣酸菜魚#酸菜鯽魚#川菜酸菜魚
#酸菜魚美食#酸菜魚料理#串燒#銅鑼灣美食#銅鑼灣foodie#causewaybay
2024-05-19
$200 (Dinner)
  • 必食冷鍋酸菜魚