【 令人回味的滷水拼盤 】 🌈同朋友係九龍灣德福廣場行街睇戲,到咗晚飯時間就去揾餐廳食飯,同行的兩個小朋友都話想食麵,咁我地就選擇左2期4樓的「小王牛肉麵」,餐廳員工好有禮貌,會主動問我哋需唔需要碗和叉俾小朋友用。🥬我就點了一碗排骨高麗菜湯麵,湯底清甜,排骨好大塊,肉質好林,小朋友好鍾意食。🍗朋友的台式滷肉鹽酥雞扒飯都非常好味,鹽酥雞扒炸得啱啱好,外脆內軟,肉質仲可以保持多汁。🧆講到最驚喜的就係碟「高雄滷水拼盤」,份量超多,有牛展,雞翼,滷水蛋,豬耳,大腸和豆腐,全部都好入味,令人食完想再食!🥤最後飲番杯古早冬瓜茶,一解油膩的感覺,完美!
【 令人回味的滷水拼盤 】

🥤最後飲番杯古早冬瓜茶,一解油膩的感覺,完美!
2021-08-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner