2022-10-24
呢期好興食軟曲奇,不論甜品舖定Cafe都有賣。今日係第三訪大坑呢間cookie鋪🙈長期都要排隊,而每次終於排到去cashier,我想食既味道都會比前面既人買哂🫠🫠🫠今次我終於終於終於可以試到呢隻想試好耐既味道。Matcha Macadamia Cookie ($50)因為佢焗岀尼冇耐,我就買到,所以曲奇表面都係暖暖的曲奇軟身鬆化,唔係脆既抹茶味超級濃郁,曲奇裏有少少白朱古力碎,而且仲有好多抹茶醬,每一啖既口感都好豐富,好有層次,超級超級好味🤤食家飽肚感都好高‼‼️️試呢個曲奇前,一定要記得帶tissue,因為會食到成手綠色😂‼️‼️如果係抹茶控🍵既你,一定一定,係一定要試試‼️回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️☺️☺️消費指數: 💰(人均消費$50)環境質素: ☘️☘️🍀🍀🍀同類餐廳 #cocofood_甜品 #cocofood_曲奇同區餐廳 #cocofood大坑
今次我終於終於終於可以試到呢隻想試好耐既味道
因為佢焗岀尼冇耐,我就買到,所以曲奇表面都係暖暖的
曲奇軟身鬆化,唔係脆既
如果係抹茶控🍵既你,一定一定,係一定要試試‼️
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️☺️☺️
消費指數: 💰(人均消費$50)
環境質素: ☘️☘️🍀🍀🍀
同區餐廳 #cocofood大坑