2024-09-09
🥑🥚【 𝙾𝚕𝚒𝚟𝚎𝚛'𝚜 𝚂𝚞𝚙𝚎𝚛 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚠𝚒𝚌𝚑𝚎𝚜 】 🥗🍅⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄大癲❗️𝙾𝚕𝚒𝚟𝚎𝚛'𝚜 𝚂𝚞𝚙𝚎𝚛 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚠𝚒𝚌𝚑𝚎𝚜同Hilda(梁雅琳)合作,推出咗可以堂食嘅「靚油脂早餐」😍👏🏻作為「靚油脂早餐會」曾經嘅忠實一員,好想試吓人地製作嘅水準如何😆我揀咗level 2配挪威煙三文魚🐟 總體感覺係合格嘅😌 可能由於我地會員已經將呢個餐玩到出神入化,當回歸餐廳最基本、最平實嘅版本,會有少少覺得唔夠喉🙈 唔係食唔飽,事實上配套餐有埋嘢飲☕️已經飽咗🤰🏻但係總覺得心靈上未夠滿足🤏🏻(我承認其實係自己平時整得太豐富🤣)溏心蛋狀態非常靚🐣 煙三文魚、牛油果份量足夠🥑生菜新鮮🥬 有小蕃茄點綴🍅 以鹽及黑椒調味,正👍🏻 唯一要挑剔嘅係油、醋太少,唔係好夠汁💦諗起自此以後,出街隨時食得到「靚油脂早餐」,真係好不可思議🥰 而且以外膳來講,定價合理,值得支持🫶🏻⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄Level 2 : 🥗靚油脂水耕菜沙律 配 🐟挪威煙三文魚 ☕️熱即磨咖啡(套餐 $98)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:Oliver's Super S
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
Level 2 :
🥗靚油脂水耕菜沙律 配 🐟挪威煙三文魚
☕️熱即磨咖啡
(套餐 $98)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:Oliver's Super Sandwiches (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A334&A364號舖
🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami沙田
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #沙田美食 #靚油脂早餐 #靚油脂瘦身早餐會 #breakfastclub #hildaleung #eattofit #oliverssupersandwiches