Hiring
$16,000-$19,000
Monthly
$16,000-$17,500
Monthly
太古城中心溜冰場隔離有間西式快餐,只係同溜冰場隔住一塊玻璃,邊食邊望住人溜冰都幾有趣。店入面好多嘢都係自助,自助落單同拎餐具,不過就係店員送菜,唔洗等number,上餐都幾快。💡脆炸魚柳漢堡 $45 + 香辣薯條 $12Burger 嚟講,我會鍾意食炸魚柳多過漢堡肉,因為更有口感,但唔係好多地方有同好味。呢間就正到令我返轉頭食過幾次😍成舊係偏細舊,但魚柳大過包,保證啖啖有肉。魚柳炸得香脆唔會太硬,咬落有魚香仲有肉汁,配埋其他配菜真係好好食。香辣薯條真係必點,香辣粉令成件事超惹味,薯條係粗身,放耐咗都仲好脆。💡蜂蜜檸檬薑烏龍茶 $33呢個組合每一樣嘢我都鍾意,但就未見過佢哋合埋一齊。抱住試伏心態,但竟然好有驚喜😍檸檬同薑本身都幾夾,辣得嚟少少酸,好清新,加返蜂蜜嘅甜同烏龍嘅少少苦澀,竟然係咁好飲。調味上算係側重薑味多於檸檬,所以對我呢啲薑控係勁開心,但如果唔鍾意薑味就唔好揀了。

💡脆炸魚柳漢堡 $45 + 香辣薯條 $12

💡蜂蜜檸檬薑烏龍茶 $33