去開K11 musea 就知除左行街睇藝術品,仲有好多美食😍今次要介紹既就唔係野食,而係我最近發現到既特色飲品🤩☕️Truffle Nuts Crema Blue Mountain Coffee ($70)落單既時候我都驚呢個combination會唔夾,始終都難想像😅點知松露素奶蓋係好正😍松露片同燕麥奶及植物忌廉製成既素奶蓋,仲有松露粉既加持,而松露嘅麝香加上較平時輕盈嘅素奶蓋好有互相輝映既感覺🤣飲品底就揀左藍山咖啡好有風味,味道略酸,松露奶蓋平衡了咖啡既苦甘味,一口飲下有豐富口感之餘,仲好有層次👍🏻 雖然飲品定價唔平,但一分錢一分貨,松露比得唔手軟,咖啡亦都唔馬虎,飲得出既奢侈感🤑得閑經過可以試下🌬