諸勝堂 - 日本野定港式野?好亂啊!😂招牌濃厚鮮茄汁燴意粉配豬肉眼扒 $58豬扒有兩塊不過唔算好大塊,但係冇骨嘅而且煎得啱啱好,豬扒肉質鬆軟容易咬🫶🏻😚意粉面頭會有一啲芝士粉,雖然食落又冇乜芝士味,但的確係好有蕃茄同茄汁味🤣係有少少似食兒童餐嗰啲意粉既感覺,但係佢酸酸甜甜嘅汁超開胃,會食到一啖又一啖咁停唔到口👍🏻🤩意粉入面都會有啲蘿蔔粒同埋洋蔥,食落唔會咁dry得意粉😚Drink熱絲襪奶茶其中一個原因覺得佢好港式,就係因為佢寫明左係絲襪奶茶!😂不過啲奶茶又真係幾好飲🫶🏻🥳有茶香又夠曬滑!總括🥄好食好食!我就絕對會再去食啦🥳大家經開都去試吓啦,簡稱即係平靚正啊❤️🫶🏻———————————————————————————📍西灣河筲箕灣道104號地下價錢:🎖🎖🎖🎖食物:🎖🎖🎖🎖🎖*5🎖為最高⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰🔍#是但求其西灣河
諸勝堂 - 日本野定港式野?好亂啊!😂

招牌濃厚鮮茄汁燴意粉配豬肉眼扒