回頭指數: ⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️消費指數: 💰💰(TTL $708.4,人均消費$354.2)環境質素: ☘️☘️☘️餐廳係朗豪坊隔籬,室內既設計好有日式既風味,一班人嚟既話有機會可以坐到榻榻米既房邊食邊傾。放題除左任飲任食肉之外,仲有蔬菜bar隨便拎,咁就可以中和返油膩既感覺。日本A5和牛 涮涮燒 (+$68/ 2pcs)未燒之前,都已經見到和牛雪花分布平均😍燒完之後,可以見到油脂即刻滲晒出嚟口感細膩柔軟,而且感受到肉汁係個口裏面流,最正係入口即溶既感覺👍🏻配埋日本鮮雞蛋一齊食,更加嫩滑。燒肉放題 ($288 pp - 7pm前離座都係呢個價錢😉)價錢包括任食牛、豬、雞、海鮮、炸物、串燒 & 飯麵開始點食物之前,餐廳會比一個肉既拼盤作為頭盤,咁就可以試清楚自己鍾意邊款肉多D每款肉都有唔同既汁醃製作選擇,鹽燒/燒汁/果味/生薑/柚子胡椒我最鍾意就係薄切美國牛肋骨肉 - 薄薄一塊,而且佈滿雪花,燒起嚟燒汁完全滲晒入去肉裏面,有口感,而且一啲都唔乾澀鹽燒厚切雪花牛舌芯 - 因為經過鹽燒既處理,所以有適量既鹹味,而牛舌芯咬起嚟厚實彈牙,即刻好有飽肚感虎蝦、香草牛油帆立貝兩個海
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
環境質素: ☘️☘️☘️

。日本A5和牛 涮涮燒 (+$68/ 2pcs)

價錢包括任食牛、豬、雞、海鮮、炸物、串燒 & 飯麵

我最鍾意就係

虎蝦、香草牛油帆立貝
兩個海鮮都鮮味彈牙,虎蝦肉質新鮮,而且好大隻; 而帆立貝配埋香草牛油,聞起嚟好香,食落仲鮮味多汁

2小時無限任食,QR code落完單之後好快上菜,所以都食到好飽肚👍🏻 臨走之前俾我發現,只要download Ricepon個app,免費做會員,仲可以即時有九折 & $1500迎新優惠😍

同類餐廳#cocofood_japanese
同區餐廳 #cocofood_旺角
如果你鍾意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update